diumenge, 12 de juliol del 2015

Presentació del cartell de la XX edició de la Festa del Renaixement








Es presenta el cartell que recull els elements més identificatius de la Festa del Renaixement per commemorar el seu 20è aniversari

Aquest matí, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han presentat el cartell de la XX edició de la Festa del Renaixement.  
El cartell, obra de la dissenyadora Marta Viladrich, recull els elements i els espectacles més distingits al llarg d’aquests 20 anys de Festa, com és el cas dels procuradors, la Cucafera, els abanderats, el Ball de Cavallets, els campaments, els músics, la fanfara de la Vegueria o les famílies nobles.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït a tots el participants i col·laboradors que, al llarg d’aquests anys, han contribuït a fer més gran la Festa, així com la feina feta per part de la il·lustradora del Cartell. Ha recordat també que en aquesta edició, el Mercat del Vall s’eixamplarà fins a la Plaça Mossèn Sol, que finalitzarà la seva urbanització en els propers dies. A més, l’actuació de millora dels carrers Montcada i Bonaire i la reobertura de la Plaça Montserrat, permetrà millores de la circulació en els dies de la Festa.
L’alcalde, també ha volgut fer una crida als visitants per tal que aquest any pugin disposar del nou aparcament soterrat del Centre Històric que “ha de contribuir a millorar l’accessibilitat a la Festa”.
Pel que fa als espectacles de la Festa, han informat que el primer acte tindrà lloc l’11 de juliol i es tracta d’un concert commemoratiu del 20è aniversari de la Festa del Renaixement, a càrrec de Jordi Savall i Hespèrion XXI, que ens faran viatjar fins al segle XVI a través de càntics sefardites, grecs, moriscos i catalans.
Els espectacles de pagament de la Festa seran Les Gàrgoles, la Celestina, la Dansa del Dervitx, La Taverna de l’Enrico i Els Mercatores. Les entrades ja es poden comprar anticipadament al web de la Festa www.festadelrenaixement.cat.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 17 de juny de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada