dijous, 26 de desembre del 2013

Campanya per dinamitzar el comerç a Tortosa





Aquestes festes, Tortosa compta amb una campanya de Nadal i Reis amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat.

La campanya ha estat impulsada des de la Federació Comercial i de Serveis, que agrupa les diferents associacions de comerciants de la ciutat, i té com a principal objectiu dinamitzar el comerç de la ciutat durant aquestes festes i afavorir les compres dels clients.
Una de les activitats que es podrà veure per Tortosa aquests dies és el Tren Urbà, un equipament que recorrerà els carrers de les principals zones comercials per facilitar-ne l’accés als seus visitants. Aquest, també enllaçarà els aparcaments en superfície gratuïts amb el centre i s’anirà aturant a les principals parades de bus.
Per poder pujar al Tren Urbà, els seus usuaris hauran de pagar 1€, que després es pot bescanviar per punts a la targeta “Tortosa +”, que es podran utilitzar als comerços que hi estan adherits.
El tren estarà en funcionament fins el dia 23 de desembre.
D’altra banda els comerciants també han acordat que obriran els establiments diumenges, els festius (5,8,15 i 22 de desembre i 5 de gener). Els divendres 20 de desembre i 3 de gener també estaran oberts durant el migdia.
Dissabte, 21 de desembre els més petits podran fer-se la foto amb el Pare Noel al carrer de la Sang.
Durant el cap de setmana del 21 i 22 de desembre, personatges de Disney i el pallasso Cañita es passejaran per la tarda pels carrers del centre de la ciutat.
A més, també comptarà amb d’altres activitats com les paradetes d’alguns dels comerciants exposades a la plaça Barcelona, pallassos que acompanyaran el tren al llarg del seu recorregut o l’actuació itinerant del pallasso Muniatto pels diferents comerços del centre.
També hi haurà el Pare Noel repartint caramels als nens pels carrers de la ciutat i les passejades amb el carruatge del Pare Noel per l’Avinguda de la Generalitat.
A més, fins el 28 de desembre es podrà visitar l’exposició itinerant sobre Salvador Espriu, en el marc de la celebració del seu centenari, a la plaça Barcelona.
L’exposició consta de 14 plafons temàtics inspirats cadascun amb una lletra del seu nom i que conviden a aprofundir en la història de l’escriptor i a la lectura d’alguns dels seus poemes més rellevants.


Redactat per: Irene López.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada