dilluns, 9 de desembre del 2013

III Edició de la Fira-Concurs d'Aus de Raça







El Pavelló Firal de Tortosa va acollir la III Fira-Concurs d’Aus de Raça – Concurs Internacional d’avicultura de les Terres de l’Ebre.

Del 6 al 8 de desembre, el Pavelló Firal va acollir més de 2.000 aus de diferents espècies, entre d’altres animals domèstics.
Prop de 3.000 visitants van poder descobrir els diferents exemplars d’aus, des dels més exòtics com els faisans, fins els més comuns com els coloms, així com d’altres espècies curioses com el colom “Buchado” o l’Emplomallat, entre d’altres.
La mostra comptava amb més de deu passadissos amb gàbies, la majoria de les quals acollien galls, gallines, ànecs i coloms. També hi havia uns 1.000 exemplars a la venta.
A més, aquest any disposava d’un gran aviari exòtic i un recorregut amb diversos corrals amb animals de granja on els més petits podien passejar envoltats dels ocells i fins i tot, donar de menjar als animals, acariciar-los, passejar amb els ponis i rucs i munyir les cabres.
Al bell mig de la fira hi havia un estany amb uns quants ànecs d’espècies diferents.
Al voltant hi havia unes quantes paradetes que oferien productes avícoles, venien aus i altres animals domèstics, i els més petits podien comprar pollets a un euro.
Els diners recaptats en la venta de pollets es destinaran a la recuperació de les gàbies del Parc Municipal Teodor González on s’acollirien aus autòctones de les Terres de l’Ebre.
Tots aquells visitants que volguessin disposar de més informació de la fira, podien adquirir el catàleg pel preu de 4 €.
Durant aquests dies els jutges van valorar les diferents aus i animals participants en el concurs i van optar a premis com el de millor au d’exposició, entre d’altres.
La Fira-Concurs d’Aus de Raça va obrir portes dijous dia 5 a les 12:30h i va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel, el regidor de fires, Emili Lehmann i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, acompanyats pels organitzadors de la fira que van visitar el recinte.
El preu de l’entrada era de 3 € per als adults i gratuït pels menors de set anys.


Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada