diumenge, 6 de juliol del 2014

XXI Mostra de jazz a Tortosa






Del 30 de juny al 5 de juliol la ciutat de Tortosa va acollir la XXI Mostra de Jazz

Un any més la ciutat de Tortosa ha acollit la Mostra de Jazz i durant tots aquest dies els ciutadans han pogut gaudir d’una àmplia oferta d’espectacles i actuacions.
La jornada es va inaugurar el passat dilluns 30 de juny amb la presentació de la Big Band Tortosa i en motiu de la commemoració dels 25 anys d’Acadèmic, al Teatre Auditori Felip Pedrell.
Durant els tres primers dies, al carrer Cervantes es va fer la tradicional Jazz Fira Disc, la fira de compra i venta de discs de vinil.
Al llarg de tots el dies es van fer algunes actuacions de pagament al Teatre Auditori Felip Pedrell, com és el cas del grup “Ignasi Terraza Trio” sota el seu nou treball “Imaginant Miró”, “Paquito D’ Rivera” amb “Jazz Meets The Classics” o “Carmen París amb la nova actuació “Ejazz con jota”.
En la mostra hi van col·laborar diferents bars i restaurants de la ciutat on cada nit es podia degustar el menú o les tapes típiques de la cuina Cajún, del New Orleans, tot gaudint de l’actuació de jazz en directe.
Alguns dels grups que van actuar van ser “Dale Turner Trio”, “Mike Shannon & One Note Jazz”, “Versus”, “Ivimanseray”, “Marc Torres”, “A-Jazz Duet”, “INfusió” o “Tui Higgins & Xavier Monge”, entre molts d’altres.
A més, dijous es va fer una sessió de jazz al Museu de Tortosa a càrrec del grup “Pau Terol Trio” i amb la recitació de poemes per part del grup de rapsodes “DO Reus”, en motiu de la celebració de l’any Vinyoli.
Dissabte dia 5, últim dia de la mostra es va fer la “Jazztronomia” a l’Observatori de l’Ebre, una sessió d’astronomia amenitzada per la música jazz.
I finalment, per cloure la mostra es va fer un concert de cloenda al Parc Municipal Teodor González, a càrrec de la banda “Soul Machine”, de Falset.
D'altra banda, en el marc de la mostra es va inaugurar l'exposició fotogràfica "Salvat per Rock'n Roll", del fotògraf Jordi Vidal Sabata, que es podrà visitar a la Sala Polivalent del Museu de Tortosa fins el dia 13 de juliol.


Tortosa, 5 de juliol de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada