dijous, 9 d’octubre del 2014

Concentració en contra de la suspensió de la consulta








Més de 500 persones es concentren al davant de l’Ajuntament de Tortosa i donen el tret de sortida a la campanya “Ara és l’hora!”

Dimarts passat molts pobles i ciutats del nostre país van concentrar-se al davant dels seus ajuntaments en contra de la suspensió cautelar de la consulta per al proper 9 de novembre.
Tortosa, també va sumar-se a la convocatòria anunciada per part de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural amb prop més de 500 persones amb clams d’independència i demanant poder votar el proper 9 de novembre.
El membre del secretariat nacional de l’ANC, Manel Alves, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la campanya “Ara és l’hora!” de la ciutat de Tortosa, tot fent una crida a la ciutadania per aconseguir recaptar els 100.000 voluntaris necessaris per tal de realitzar la Gigaenquesta a tota Catalunya.
El manifest de l’acte va ser llegit pel periodista tortosí Josep Bayerri.
La concentració va finalitzar amb la interpretació del Cant dels Segadors i amb crits d’independència.
Posteriorment, membres de L’ANC-Tortosa per la Independència i d’Òmnium Cultural, acompanyats per Josep Bayerri, van iniciar el primer porta a porta de la ciutat.
Està previst que la Gigaenquesta s’engegui oficialment el proper dissabte 18 d’octubre.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 30 de setembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada