dimarts, 21 d’octubre del 2014

Inauguració de l'Ebreokasió 2014







Del 17 al 19 d’octubre Tortosa va acollir la 19ª edició de la fira del vehicle d’ocasió, Ebreokasió

El passat divendres es va inaugurar la 19ª edició de l’Ebreokasió al pavelló firal de Tortosa, a càrrec del president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials, Joaquim Pago.
També va comptar amb l’assistència del president de Fira Tortosa, Emili Lehmann; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, entre altres membres del consistori.
El president de Fira Tortosa, Emili Lehmann va recordar les xifres de les vendes realitzades l’any passat que van arribar als 260.000€ i va dir que “des de Fira Tortosa s’espera que vinguin més visitants que l’any passat i vagin molt bé les vendes”.
Per la seva banda, el president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials, Joaquim Pago, va recordar que “sempre hem estat al costat del comerç i de Fira Tortosa” i que “és molt agradable poder veure el saló pràcticament ple”.
Finalment ha animat a la ciutadania que assisteixi a la fira i que vagin molt bé els resultats.
D’altra banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut agrair “l’esforç dels concessionaris i de l’Ajuntament de Tortosa alhora d’organitzar la fira” i va desitjar que “esperem que vagi una mica millor que en la passada edició”.
També va reconèixer la feina i el servei de Fira Tortosa “que ha estat treballant en situacions molt complicades i difícils” i que esperen que “la suau recuperació pugui arribar als altres sectors”.
La fira d’aquest any va comptar amb més de dos-cents vehicles exposats i es va poder visitar des de divendres 17 fins diumenge19.
Els preus que presentaven els vehicles que van exposar les principals marques del sector oscil·laven entre els 2.500€ i els 38.000€.
A més, un any més es van poder consultar les ofertes dels expositors des del web ebreokasio.cat, que des de Fira Tortosa s’ha posat a la disposició dels visitants.


Tortosa, 19 d’octubre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada