dijous, 2 d’octubre del 2014

Inauguració de l'exposició "Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas"








S’inaugura l’exposició itinerant “Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas” al Museu de Tortosa

El Museu de Tortosa va inaugurar l’exposició itinerant “Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas”, que es podrà visitar fins el 16 de novembre a la Sala Antoni Garcia.
L’exposició pretén enllaçar l’obra de l’artista Tom Carr i la d’en Carles Buïgas, dos autors de diferents èpoques, però amb un mateix punt en comú, l’estudi de la llum.
La mostra fa un recorregut al llarg de l’obra actual de l’artista Tom Carr i de les obres dels artistes del TCteamwork, tot analitzant el passat mitjançant les creacions de Carles Buïgas amb la llum, les formes, l’aigua i els colors.
Aquesta exposició s’emmarca dintre del programa de “Cultura en gira” i està impulsada pel Departament de Cultura i compta amb la col·laboració del Museu d’Art de Cerdanyola.
El Centre Cultural El Carme, de Badalona, va ser l’escenari inaugural de la mostra i després de Tortosa, visitarà altres municipis catalans com Manresa, Santa Perpètua de Mogoda o Terrassa, entre d’altres.
L’acte inaugural va comptar amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de cultura, Joaquim del Pino, l’artista, Tom Carr, la comissària de l’exposició, Fina Duran i els dos artistes locals del TCteamwork, Lourdes Santandreu i Massimiliano Moro.
La comissària destacà la importància “del paper de l’artista local amb el projecte de les estrelletes de Mig Camí” i informà que el proper 10 d’octubre es farà una actuació de dansa a càrrec del col·lectiu Big Bouncers i el 8 de novembre, una visita guiada a l’exposició de la mà del seu autor.
Al llarg de la mostra s’aniran celebrant altres activitats al Museu de Tortosa.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 19 de setembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada