dimarts, 14 d’octubre del 2014

Presentació de la nova temporada de Ràdio Tortosa





Els col·laboradors de Ràdio Tortosa presenten la nova programació al Museu de Tortosa

L’Aula Didàctica del Museu de Tortosa ha estat l’escenari escollit per part de l’emissora municipal de Ràdio Tortosa, per tal de presentar la programació de la nova temporada 2014-2015.
L’acte, que ha estat presentat per la periodista de l’emissora Núria Móra i ha comptat amb la presència de tots els col·laboradors de la ràdio, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i el conseller director de Tortosa Media, Domingo Tomàs.
Durant l’acte s’ha presentat detalladament cadascun dels programes de la graella radiofònica, així com també s’han presentat els principals col·laboradors dels programes locals.
De les novetats d’aquest any, cal destacar que el magazine informatiu de La Punta del Diamant avança el seu horari i s’emetrà tots els matins de 9:00h a 11:00h. Aquest canvi es degut a la incorporació de la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local amb el programa, que emetrà el seu informatiu matinal de 7:00h a 9:00h i el seu informatiu del vespre de 19:00h a 20:00h. També cal destacar que s’inclourà un darrer apartat, de 13:00h a 14:00h, “Esports en Xarxa”.
D’altra banda segueixen en antena alguns dels clàssics locals com “En clau esportiva”, amb Viki Magí; “La migdiada d’Orió”, amb Toni Vañó, David Benito i Marina Pallàs; “Biblioones”, amb Irene Prades; “La veu de l’experiència”, amb Bendi Suárez; “Lo Rustifaci i les Pitances”, amb Joan Forcadell i Àngels Pallarès o “Surtdecasa”, amb Neus Barberà.
Entre la programació del territori també hi destaca “La vella escola”, amb Jordi Marsal; “La vida tortosina”, amb Quimo Panisello; “Cultiva l’Art de Viure”; “La cartera” o les novetats musicals de “Tortosa Jukebox”, on els oients podran demanar les cançons que volen escoltar, o “Cementiri d’animals”, de la mà de Xavi Falcó.
La resta de la programació està complementada per més d’una vintena de programes amb col·laboració des de La Xarxa com és el cas de “El Pou”, “Aigua Clara”, “Aules que sumen”, “Estira la llengua” o “A les portes de Troia”, entre d’altres.
Per la seva banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel ha explicat que “aquesta programació és possible gràcies a la col·laboració de moltíssima gent” i que “s’ha de recolzar el projecte de la Xarxa”. També ha desitjat que la nova programació sigui un èxit.

L’acte va ser amenitzat per part del cantautor tortosí Albino Tena.

  

Tortosa, Terres de l’Ebre, 7 d’octubre de 2014




Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada