dimecres, 31 de desembre de 2014

II Fira de Tardor al barri de Ferreries
Tortosa acull una nova edició de la Fira de Tardor de Ferreries amb més d’una cinquantena de parades d’artesans i brocanters

Malgrat haver de ser anul·lada per les inclemències meteorològiques en el dia de la seva habitual celebració, setmanes més tard, s’ha pogut celebrar la seva segona edició.
El barri de Ferreries acull aquest dissabte una nova edició de la Fira de Tardor de Sant Eloi. La mostra compta amb més de 50 parades d’artesans i brocanters, entre d’altres de productes artesanals i de la nostra terra.
Al llarg de tot el dia, els visitants podran gaudir de les parades i de les activitats que tindran lloc durant la jornada.
Pel matí, les autoritats de la ciutat han assistit a l’acte inaugural i han rebut els expositors.
El seu organitzador, Sergi Andreu, ha explicat que “el fet de posposar la fira ha estat una bona opció perquè ara fa més bon temps i vindran més visitants”. També ha avançat que el proper 24 de desembre es farà una rua pels carrers de Ferreries fins a la seu de l’Associació de Veïns, amb el Pare Noël, que donarà regals als més petits.
A més, s’ha mostrat confiat amb l’objectiu d’anar consolidant, de mica en mica, aquesta mostra i ha dit que “l’any vinent s’ha d’intentar repetir aquesta experiència per tal de recuperar i fomentar les parades d’antiguitats més tradicionals i el ball de bastons, que no ha pogut venir aquest any”.
La Fira acull diferents activitats, entre les quals en destaquen la recollida de les cartes per al Pare Noël, les actuacions musicals de “Lei Joglars d’Ébre” o “La Xaranga Xino-Xano”, l’espectacle de “Muniatto Show”, el tradicional Caga Tió o les explicacions i els tallers de Delta Polet.
Des de l’Associació de Veïns del barri de Ferreries s’ha valorat molt positivament la II edició de la Fira de Tardor de Sant Eloi, així com també el fet d’haver-la posposat fins aquest dissabte. Els membres de l’Associació encoratgen a la ciutadania a visitar la mostra i a fomentar-la de cara a les properes edicions.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 20 de desembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada