dilluns, 15 de desembre del 2014

S'inaugura la Pista de Gel de Tortosa







La Federació Comercial i de Serveis de Tortosa instal·la una pista de gel per promoure el comerç durant la campanya de Nadal i Reis

La Federació Comercial i de Serveis de Tortosa, Tortosa+, ha instal·lat una pista de gel de 200 m2 a la Plaça de l’Ajuntament per tal de dinamitzar el comerç de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis.
La pista té un aforament d’unes 40 persones i el preu de l’entrada és de 6€, incloent el lloguer dels patins.
Es tindrà l’oportunitat de poder patinar al llarg de mitja hora i, a més, els comerços de la ciutat oferiran vals de descompte de 2€ per als seus clients.
Aquesta iniciativa ha estat promoguda per més de 800 empreses de l’àmbit comercial i de la restauració i compta amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona, la Generalitat i la Cambra de Comerç, entre d’altres associacions i entitats.
La dinamitzadora comercial de l’Agrupació Centre Comerç de Tortosa, Montse Llorca, ha explicat que “aquesta iniciativa comercial té dos objectius: que la gent gaudeixi de la pista i que compri als establiments”.
També ha explicat que en les properes dues setmanes “diferents grups d’escolars aniran a patinar” i que “hi ha uns 600 alumnes interessats”. Aquesta és una iniciativa del Consell Esportiu del Baix Ebre.
La presidenta de la Federació, Mª José Ferré, explicà que “la Pista de Gel vol ser un al·licient més per comprar als comerços de la ciutat, en l’època de l’any que es registren més vendes”.
D’altra banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dit que “és una iniciativa molt bona de la Federació Comercial i de Serveis de Tortosa” i que “és una activitat amb peculiaritat que espera atreure a molta gent”.
Finalment, també ha encoratjat a la ciutadania per tal que visitin la Pista de Gel.
La Pista de Gel de Tortosa estarà en funcionament fins el dia 6 de gener i el seu horari serà similar al dels comerços, amb l’excepció de les vigílies de festa, en què tancarà més tard.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 5 de desembre de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada