dijous, 3 de setembre del 2015

Trobada de gegants a Tortosa







Diferents colles geganteres desfilen pels carrers de Tortosa

Aquest diumenge, un total de nou colles geganteres han participat un any més en la ja tradicional Trobada de Gegants que se celebra a Tortosa, en el marc de les Festes de la Cinta.
Entre les colles hi destaquen: la Colla Gegantera de Tortosa, els gegants de Mataró, la colla gegantera de Falset, Vinaròs, els gegants de Móra la Nova, Lo Golafre, Alcarràs, Móra d’Ebre o Reus.
Les diferents colles han sortit en cercavila des del Parc Municipal Teodor González fins a la Plaça de l’Ajuntament, on s’han presentat les colles que han fet el seu ball de presentació.
L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la tinent d’alcalde, Meritxell Roigé i la regidora de cultura, Dolors Queralt, a més d’una bona part dels membres de la resta corporació municipal.
L’alcalde ha estat el responsable de fer l’entrega dels obsequis commemoratius a cadascuna de les colles geganteres.
Cal esmentar que en l’acte també s’ha volgut fer un minut de silenci en record a un dels membres més participatius de la Colla Gegantera de Tortosa, Juanjo Caballé, que ens va deixar el mes passat.
Per finalitzar la jornada, les colles han desfilat pels carrers de la ciutat fins arribar al Parc Municipal Teodor González, on han organitzat un vermut popular.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 30 d’agost de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada