dimarts, 8 d’agost del 2017

Lliurament de premis a la Biblioteca Marcel·lí Domingo la revetlla de St. Jordi




Just el dia abans de la Diada de St. Jordi, la Biblioteca Municipal Marcel·lí Domingo va acollir el tradicional lliiurament de premis als millors lectors infantils, als guanyadors del concurs de relat curt, als del club de teatre, de poesia, de punts de llibre i del taller de fotografia.
L'acte va ser presidit per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la regidora de cultura, Dolors Queralt, la directora de la Biblioteca, Irene Prades, i la directora dels SS.TT. de Joventut, Teresa Marcelino, i tenia com a objectiu posar en èmfasi la celebració del 10è aniversari de la Biblioteca i, per consegüent, donar el tret de sortida d'una atapeïda agenda d'actes en motiu de la celebració d'aquests 10 anys que s'allargarà fins al novembre.
En acabar l'acte, tots aquells que així ho van desitjar es van poder quedar a gaudir del concert de Joan Rovira, a la mateixa Biblioteca. El concert va connectar molt amb la canalla, tot i que, Rovira, també va aprofitar l'ocasió per posar en escena alguns dels temes del seu nou disc, com és el cas de la ja coneguda cançó "Lo meu riu".


Tortosa, Terres de l'Ebre, 22 d'abril de 2016


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada