dissabte, 4 de gener del 2014

I Mitja Marató de Tortosa







El diumenge 9 de febrer es celebrarà la Mitja Marató de Tortosa

La Mitja Marató de Tortosa ha estat organitzada per part de TortosaSport-Ajuntament de Tortosa, Running Solutions i Es-Sport.
Aquesta prova arriba a Tortosa després d’haver passat per ciutats com Salou, Cambrils i El Vendrell i s’espera que hi hagi més de 500 inscrits.
Els seus organitzadors van explicar que la prova constarà de dos circuits, de 10.000 m i de 21.097 m. Els corredors sortiran del Pavelló Poliesportiu Municipal del Temple a les 10:00h i finalitzarà al Pavelló Firal de Remolins. L’itinerari recorrerà la ciutat dues vegades, passant per diferents llocs. Es tracta d’una cursa urbana que comptarà amb un recorregut pla que passarà pel nucli urbà i les principals zones de la ciutat, així com també recorrerà les dues bandes del riu, incloent-hi el seu pas pel pont de l’Estat i pel nou pont del Ferrocarril.
El circuit estarà completament senyalitzat, comptarà amb el suport del voluntariat i el quilometratge marcat al llarg de tot el recorregut. A més, els corredors disposaran d’unes instal·lacions molt noves i molt bones al Pavelló Poliesportiu Municipal del Temple i a la ciutat s’hi accedirà de forma molt ràpida.
Es lliuraran els trofeus als tres primers classificats, masculins i femenins, de la prova general individual. També al primer o primera classificat/ada de les diferents categories i al primer/a de la categoria local.
Des de Running Solutions han volgut agrair la col·laboració dels tècnics d’esports i a TortosaSport. També han explicat que aquesta és una ciutat que aposta per l’esport en un circuit consolidat i que aquesta cursa serà cent per cent urbana i plana.
Per tal de promocionar Tortosa arreu del territori s’han imprès uns flyers que es repartiran per tota Catalunya.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel ha dit que “aquest tipus de proves s’han consolidat molt al llarg d’aquests últims anys a Tortosa i al territori i estem segurs que tindrà una arrencada espectacular amb una bona inscripció de participants”. Bel també ha afegit que “és una aposta per la promoció de la ciutat i que tindrà un impacte econòmic important” i que “no hi haurà greus problemes de trànsit, ja que és un dia festiu”.
Finalment han fet una crida a la ciutadania per a que surtin al carrer el dia en que se celebrarà la prova i gaudeixin de l’ambient festiu que hi haurà pels carrers de la ciutat.
Des de Es-Sport han informat que un dels seus participants i organitzadors de la prova va patir un accident i està lesionat, però igualment compten amb la seva assistència i esperen que doni el tret de sortida.
Les inscripcions a la prova s’obriran el proper 8 de gener i els interessats poden inscriure’s a Runners-Tarragona o a Interesport-Fevi-Tortosa. O bé, si ho prefereixen a info@runningsolutions.es o www.mitjadetortosa.com.





Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada