dissabte, 4 de gener del 2014

Tortosa amb la Marató de TV3






La ciutat de Tortosa va col·laborar un any més amb la Marató de TV3.

Diumenge, 15 de desembre es van organitzar diverses activitats per la Marató de TV3 a tota Catalunya, i un any més des de les Terres de l’Ebre, també vam voler aportar el nostre gra de sorra.
A Tortosa es va organitzar la “Caminada per La Marató” que va sortir del Pavelló Firal i va finalitzar al Pont Nou del ferrocarril, on es va fer l’enlairament de globus.
Al Pavelló Firal hi van actuar diferents alumnes d’escoles de ball de la ciutat i el pallasso Muniatto. També es va fer el sorteig de la Cistella de La Marató i es podia aconseguir el mocador de La Marató per només 2€.
Durant tota la Caminada Solidària van tocar alguns dels grups musicals de la ciutat, Lo Golafre, l’Associació cultural 4 més 1, la Colla Jove de dolçainers de Tortosa.
Per la tarda es va organitzar una encesa de torxes anomenada “1000 torxes per l’esperança”, al voltant de la pista del Velòdrom Municipal per donar suport en les darreres voltes als ciclistes participants al “Roda per La Marató”, organitzada per l’associació “Va per tu, Vidal”. Els dos ciclistes que van accedir al repte de córrer les 24h seguides van ser el bomber, Llorenç Granado i el policia local de Tortosa, Javi Padrosa.


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada