diumenge, 11 de maig del 2014

Exposició "Consum: punt de trobada" a Tortosa




Tortosa acull l’exposició “Consum: punt de trobada” organitzada per l’Agència Catalana del Consum

L’exposició te com a objectiu mostrar als seus visitants el model de consum pioner a Europa que té per filosofia fer del consum un punt de trobada entre totes les persones consumidores, empreses i administracions. Aquest model és el que vol apostar Catalunya per al seu futur i els punts del qual, es troben recollits en aquesta exposició organitzada per l’Agència Catalana del Consum, organisme que depèn del Govern Català.
L’exposició compta amb cinc àmbits diferents: el Codi de Consum, drets i deures dels consumidors, seguretat de productes, activitats d’informació i formació que es porten a terme des de l’Agència Catalana del Consum i el consum reflexiu.
L’exposició s’ubica en un lloc original, dintre d’uns contenidors de mercaderies, i compta amb diferents plafons informatius, pantalles tàctils que et permeten conèixer la perillositat d’alguns productes, així com també t’ensenyen a calcular les factures de llum, aigua i gas. També hi ha un vídeo del consum català i internacional i finalment un panell interactiu que et permet fer un test per saber si s’és un bon consumidor o no.
Dimarts, 29 d’abril, el director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, i el tinent d’alcalde de Promoció, Emili Lehmann van inaugurar-la.

Aquesta mostra es podrà visitar a la plaça del Carrilet fins a l’11 de maig.


Tortosa, 1 de maig de 2014

Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada