diumenge, 25 de maig del 2014

Míting del candidat de CIU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, a Tortosa






El candidat de CIU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, defensa l’Ebre des de Tortosa

En un míting celebrat al bell mig del passeig de la vora del riu, al costat del pont roig, el candidat de a les eleccions europees, Ramon Tremosa va demanar als votants de les Terres de l’Ebre que “no vagin vots de la gent del delta de l’Ebre cap a Arias Cañete, perquè potser vol ser el comissari del transvasament”.
Tremosa també va voler fer especial menció al que va dir Cañete fa deu anys, quan va parlar del transvasament de l’Ebre dient que seria “un passeig militar” i va explicar que per salvar al delta i a tota la població ebrenca que es veurà perjudicada, “cal que Catalunya tingui la mateixa autonomia que Portugal on no es pot plantejar cap transvasament a les aigües d’un riu que desemboca en un altre país”.
Tremosa també va tractar d’altres temes com la consulta del 9N o el projecte Castor.
El candidat a les eleccions europees de les Terres de l’Ebre, Joan Pere Gómez, va explicar que “les eleccions europees són una oportunitat perquè Catalunya alci la veu a Europa i deixi clar que la voluntat del nostre poble és clara i inequívoca”. També va voler deixar clar que “CIU i l’eurodiputat, Ramon Tremosa són la millor garantia per assolir una Catalunya econòmicament pròspera, políticament lliure, socialment justa i mediambientalment sostenible”.
Per la seva banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, recordà la implicació de Tremosa amb les Terres de l’Ebre i va destacar-ne la seva feina, dient que va participar a la manifestació de la PDE en contra del transvasament i no va fer-ho per cap motiu polític. També va referir-se al fet que Tremosa hagi rebut més trucades de la gent de les Terres de l’Ebre abans que cap altre lloc.
Finalment, va fer especial menció pel que fa a l’oposició, tot criticant que “l’únic argument que té el PSC és anar en contra de Rajoy” i que en relació al PP i al PSC, “representen el mateix pel que fa als interessos de Catalunya”.


Tortosa, 10 de maig de 2014


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada