dissabte, 10 de maig del 2014

L'Institut Joaquim Bau guanya el premi de recerca i d'investigació "Ramon Calvo"






L'institut de Deltebre va acollir l'acte del lliurament del XII Premi Ramon Calvo de recerca i d’investigació que premia el treballs dels alumnes de secundària de les Terres de l'Ebre.


El premi té com a objectiu retre homenatge a la figura del ja desaparegut Ramon Calvo, professor i fundador de la Casa de Cultura de Deltebre i està organitzat per l'Institut de Deltebre aquest any amb la col·laboració de l'ajuntament de Deltebre.  
Els quatre finalistes van exposar els seus treballs al jurat i finalment els guanyadors van ser els següents:
- En la branca tècnica i científica: Eduard Sanfèlix Morera, de l'Institut Joaquim Bau de Tortosa amb el treball Rapsberry Pi. Balancing robot .
- En la branca humanística i social: Joan Casanova Curto de l'Institut de Deltebre amb el treball Històries submergides.
El Premi de cartells el va guanyar Maria Díaz de l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta amb el cartell "Simplemente yo" que serà la imatge de la tretzena edició dels premis que se celebraran al 2015.
Els altres dos finalistes van ser en la branca humanística i social: Sandra Sabaté Turón,  de l'Institut Joaquim Bau de Tortosa amb el treball “La Zuda” i, en la branca tècnica i científica, Josep Marín Llaó de l'Institut de Deltebre amb el treball La realitat augmentada. Una experiència real al Delta de l'Ebre.
L'acte de lliurament dels premis va estar presidit pel ceramista Joan Panisello; l'alcalde de Deltebre, José Emilio Bertomeu; el Director dels Serveis Territorials d'Educació, Antoni Martí; la directora de l'IES Deltebre, Mª Antònia Sabaté i el director del institut Joaquim Bau de Tortosa, Sisco Lahosa, entre d’altres autoritats ebrenques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada