divendres, 12 d’agost del 2016

V Edició del Premi Sant Blai








L’Associació de Veïns del Centre - Nucli Antic atorga el premi St. Blai 2016 al doctor José Mª Alegret Ribas

L’Associació de Veïns del Centre - Nucli Antic de Tortosa, ha volgut homenatjar al doctor José Mª Alegret, veí del barri, atorgant-li el V Premi Sant Blai. Alegret, nascut a Roquetes el 1932, va exercir de doctor especialista de l’aparell digestiu i va treballar al Cap Baix Ebre durant 48 anys.
L’acte, que s’ha dut a terme a la Cripta de la Reparació, ha estat presentat pel periodista Josep Baubí, que ha destacat que “es tracta d’un acte senzill que vol reconèixer gent anònima del barri que treballa per Tortosa” i ha volgut agrair “la feina feta a la ciutat durant aquests 8 anys” als membres de la corporació municipal, molt especialment a l’exregidora de barri, Matilde Villarroya, a l’actual regidora, Meritxell Roigé i a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.
L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut felicitar a l’Associació de Veïns “per l’encert d’atorgar els Premis St. Blai des del 2012”. Pel que fa al guardonat Alegret, ha destacat “el seu tarannà humà”.
En l’acte també s’ha aprofitat per fer la presentació de les pubilles de les Festes de la Cinta 2016, per part de l’Associació, Meritxell Membrive Añó i Elisabet Rueda Botella.
D’altra banda, La Tuna de Tortosa, ha participat en l’homenatge dedicant unes quantes cançons al públic i a l’homenatjat. També ha actuat l’Orfeó Tortosí que ha interpretat set cançons al final de l’acte.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 30 de gener de 2016


Redactat per: Irene López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada