dimarts, 28 de juliol del 2015

Nota de Premsa informativa de l'Executiva Intercomarcal Dimissionària d'UDC a les Terres de l'Ebre



UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA A LES TERRES DE L’EBRE CONTINUA EN PLE PROCÉS DE DESCOMPOSICIÓ


El partit democratacristià de Duran i Lleida porta el camí de desaparèixer o quedar en situació de formació política residual a les comarques de l’Ebre


Seguint els passos iniciats per l’executiva intercomarcal de les Terres de l’Ebre, les comarques de la Terra Alta, El Montsià i El Baix Ebre procediran a la seva dissolució, doncs han dimitit el 50% dels seus membres. El mateix camí han encetat els comitès locals més importants, com són els de Tortosa, Amposta, La Ràpita, L’Ametlla de Mar, Ulldecona, Alcanar, Roquetes i Gandesa, entre d’altres.
Durant la setmana es presentaran a la seu central d’Unió, les baixes de militants Ebrencs, que rondaran el  voltant del 80% del total de la militància. La desfeta del partit de Duran a les Terres de l’Ebre és absoluta.
El més significatiu és que la gestora proposada per la direcció nacional d’Unió reflecteix la impotència per reestructurar-se a l’Ebre, doncs de les 7 persones proposades per fer-se càrrec de la  gestora,  2 no són militants (no es troben al corrent de pagament de la quota de militant) i altres 2 estan vivint permanentment a Barcelona.
La major part dels ja ex-militants d’Unió a les Terres de l’Ebre han entrat a formar part de la nova formació política DEMÒCRATES DE CATALUNYA, liderada per Antoni castellà, Núria de Gispert i Joan Rigol, formació que comptarà amb un 100 de militants a l’Ebre i de la qual en formen part ex-dirigents ebrencs d’Unió com Juanjo Malràs, Antoni Obalat, Joaquim Del Pino, Enric Simó, Joaquim Ferràs, Ramon Rosales, Elisabeth castellà, Alberto Blasco, Rosita Pertegaz, Roger Pedret, Fran Ayuso, Rafel Tomàs, etc.


Tortosa, Terres de l'Ebre, 15 de juliol de 2015


INFORMACIÓ FACILITADA PER L’EXECUTIVA DIMISSIONÀRIA D’UNIÓ TERRES DE L’EBRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada