dijous, 27 d’agost del 2015

Presentació de la nova programació del Teatre Auditori Felip Pedrell





L’adaptació del clàssic “Terra Baixa”, amb Lluís Homar, és una de les obres més destacades de la cartellera

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la regidora de cultura, Dolors Queralt i la directora de la regidoria de cultura, Mª José Bel, han presentat els detalls de la nova programació de la temporada de tardor del Teatre Auditori Felip Pedrell.
“Aquesta temporada vindrà molt marcada pels plats forts musicals que faran una tardor més potent”, així s’hi ha referit la regidora de cultura, Dolors Queralt, que ha destacat un dels principals noms de la cartellera com és el cas del concert d’Artur Gaya, Paco Prieto i Kike Pellicer, en homenatge al cantautor valencià, Ovidi Montlló, 20 anys després de la seva mort.
A més, com ja és tradició, un any més arriba “Lo misteri de Nadal”, de la mà de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.
Pel que fa a les obres teatrals, han informat d’una de les més destacades a la cartellera, es tracta de l’adaptació d’un dels clàssics del teatre català, “Terra Baixa”, d’Àngel Guimerà, que aquest cop però, arriba als escenaris de la mà de Lluís Homar, intèrpret de tots els personatges de l’obra.
També cal destacar l’obra “Fer riure és un art”, una mena de master – class impartida per part de l’actor Joan Pera. Una altra de les obres és “Idiota”, l’obra de Jordi Casanovas que interpretaran els actors Anna Sahun i Ramon Madaula.
D’altra banda, la ja coneguda aposta del Teatre Auditori Felip Pedrell en l’apartat teatral dirigit a l’àmbit familiar, “Diumenges en Família”, compta amb una altra obra musical al capdavant, estem parlant de “Flok!”, un espectacle que endinsarà els més petits a descobrir la música Folk i tradicional.
També hi destaquen “The Journey”, on dues violoncel·listes ens duran a descobrir el món de Jonathan Swift i “Els viatges de Gulliver”, així com, l’actuació de “Gisela y el libro mágico” i “Les princeses també es tiren pets”, que comptaran amb la presència a l’escenari de la cantant de Disney, Gisela, i de l’actriu i cantant, Elsa Anka.
Finalment, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat que “l’Ajuntament ha fet millores al Teatre Auditori Felip Pedrell en els àmbits més tècnics, com en el servei d’àudio, la il·luminació i la motorització de les barres mòbils de l’escenari”. Ha afegit que aquestes “són unes millores que el públic podrà percebre en la major qualitat de les obres que s’hi duran a terme” i que “des de l’Ajuntament de Tortosa estem molt satisfets en l’augment del percentatge d’autofinançament del mateix teatre”.
Cal recordar també, que el Teatre Auditori Felip Pedrell disposa del web (www.teatreauditoritortosa.cat) que posa a l’abast de l’espectador tota la informació de la nova programació, així com també l’opció de la venda d’entrades on-line que permet escollir el seient i imprimir-les des de casa sense que suposi cap mena de recàrrec.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 25 d’agost de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada