diumenge, 16 d’agost del 2015

S'instal·len les plaques que reconeixen Tortosa com a municipi adherit a l'AMI





Tortosa ja disposa de les plaques que la identifiquen com a municipi adherit a l’AMI als principals accessos de la ciutat

Aquesta setmana s’han instal·lat diferents senyalitzacions que reconeixen la ciutat de Tortosa com a municipi adherit a l’AMI, l’Associació de Municipis per la Independència.
La nostra ciutat forma part de l’AMI des de poc temps després de la seva creació i participa activament en els actes organitzats per la mateixa associació. De fet, forma part del consell executiu de l’associació i el seu alcalde, Ferran Bel, és l’actual vicepresident de l’AMI. El president  de l’AMI és l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, que va ser elegit el mes passat en motiu de la trobada de tots els municipis que en formen part i la renovació de càrrecs.
Així doncs, a les principals vies d’accés a la ciutat s’han col·locat les plaques acreditades i validades per l’AMI i que, de mica en mica, també s’aniran instal·lant a la resta de municipis que formen part de l’associació.
Els llocs on s’han instal·lat són: a la C-12 a l’alçada de Jesús i també de Vinallop, a la zona dels Portals de la Ciutat i a la carretera de Bítem.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 11 d’agost de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada