divendres, 5 d’agost del 2016

23ª edició del Nadal Jove a Tortosa






Tortosa acull una nova edició del Nadal Jove, el 23è Saló Infantil i Juvenil

El Pavelló Firal de Tortosa acull una nova edició del tradicional Saló Infantil i Juvenil. El parc ha obert les seves portes aquesta tarada i l’acte inaugural ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de Joventut, Alfredo Ferré i l’organitzador del Saló, Josep Gasulla, entre d’altres.
Aquest any, el Nadal Jove té una quinzena de tallers, entre els quals hi destaquen el rocòdrom, el jumping, els diferents inflables, el pintacares, el circuit de karts o el de seguretat vial, entre d’altres.
Al llarg de tots els dies, els més petits podran gaudir de diferents activitats com el taller de Castellers de Tortosa, el Gran Bingo del Nadal Jove, la Xocolatada, el Taller de Karts o l’actuació del Mag Iñaki.
L’acte ha finalitzat amb l’entrega de premis del Concurs de Dibuix, que ha comptat amb la col·laboració de la llibreria “La 2 de Viladrich”.
En posteriors declaracions, l’organitzador del 23è Saló del Nadal Jove, Josep Gasulla, ha destacat que “el Nadal Jove ha ampliat les seves activitats, ja que aquest any compta amb més inflables i el jumping” i que “s’espera que vingui més gent que en l’anterior edició, que va acollir un total de 6.000 visitants”. Gasulla, ha destacat que “tot i haver-se retardat la data d’inauguració del Nadal Jove, només s’ha escurçat un dia, ja que s’ha allargat pel darrera uns dies més”.
També ha explicat que aquest any es compta amb nous equipaments “com el jumping, les millores dels rocòdroms, la presència de diferents personatges dels dibuixos animats de la televisió o el circuit de karts de motor previst per al dia 30” i que “tot això ha estat possible gràcies a la col·laboració dels més de 50 voluntaris”.
Finalment, ha recordat que “de nou fem descomptes mutus amb la pista de gel, de manera que nosaltres donem 1€ de descompte amb la pista i allà ofereixen un 25% de descompte amb el Saló”.
El Nadal Jove estarà obert fins el 4 de gener de 10:30h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h. Cal esmentar que els dies 25 i 1 només estarà en funcionament per la tarda i el 31, pel matí.
El preu de l’entrada és de 2€ pels adults i 4€ pels nens. Les famílies nombroses i les persones amb disminució, optaran a la tarifa reduïda de 2€ i els que tinguin descompte, 3€.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 25 de desembre de 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada