dimecres, 3 d’agost del 2016

S'inicia la jornada electoral amb total normalitat






“Si no es va a les urnes, altres decidiran per nosaltres”, ha anunciat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel

De bon matí, la ciutat de Tortosa ha iniciat una altra de les jornades electorals de les eleccions generals al Congrés dels Diputats i al Senat de l’Estat espanyol.
La jornada, que s’estén des de les nou del matí fins a les vuit del vespre, s’ha iniciat amb total normalitat a la ciutat de Tortosa. Els col·legis electorals han obert les seves portes amb total normalitat, això sí però, amb un lleuger endarreriment de la participació ciutadana als col·legis que acullen menys persones al seu cens.
L’alcalde de Tortosa i cap de llista per la demarcació de Tarragona al Congrés dels Diputats per part de Democràcia i Llibertat, Ferran Bel, ha votat al col·legi electoral del centre multicultural de Remolins prop de les dotze del migdia.
L’alcalde, en posteriors declaracions als mitjans de comunicació, ha destacat que “la d’avui és una jornada estranya, a l’igual que ho ha estat tota la campanya electoral”. A més, s’ha mostrat satisfet de la campanya, “tot i haver-se tractat d’una campanya molt nadalenca i polaritzada en l’àmbit espanyol”.
Bel ha aprofitat la jornada per tornar a fer una crida a la participació ciutadana, tot recordant que “si no es va a les urnes, altres decidiran per nosaltres” i que “l’endemà cal posar-nos a treballar com sempre hem fet”.
Finalment, ha afegit que “s’ha d’assolir un alt grau de participació” i que no hi ha hagut cap incident remarcable en cap de les 31 taules dels diferents col·legis electorals del terme municipal.
D’altra banda, al llarg del matí, també ha exercit el seu vot el candidat al Senat espanyol per part del PSC, Joan Sabaté, que ha votat al col·legi electoral de l’aula didàctica del Museu de Tortosa, entre d’altes autoritats locals.
Els col·legis electorals que han comptat amb una participació més elevada al voltant del migdia, han estat el del Temple (30%), el del centre de la UNED (26%) i el de la Biblioteca Marcel·lí Domingo (28,36%).


Tortosa, Terres de l’Ebre, 20 de desembre del 2015


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada