dissabte, 20 d’agost del 2016

Inauguració de l'exposició fotogràfica "la Setmana Santa vista per un tortosí absent", de Rafel Espuny



 


El Centre d’Interpretació de la Setmana Santa acull una nova exposició

Aquesta tarda s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica “La Setmana Santa vista per un tortosí absent”, de Rafel Espuny, al Centre d’Interpretació de la Setmana Santa. A l’acte ha assistit la presidenta de l’Agrupació de Confraries de la Setmana Santa, Cinta Fontanet, que ha donat la benvinguda al fotògraf i ha explicat que “el Centre comptarà d’una exposició amb obres molt dignes de veure que ens permetran apreciar fins al mínim detall”.
Per la seva banda, el fotògraf i autor de la mostra, Rafel Espuny, ha agraït l’oferiment de l’Agrupació de Confraries i de l’Ajuntament de Tortosa per poder organitzar aquesta exposició fotogràfica, malgrat estar actualment residint al municipi d’Alcanar. A més, ha destacat que “amb aquesta exposició vull aconseguir enlairar el nom de Tortosa més del que ja ho està” i que “és un treball de molts anys i fet amb il·lusió”.
Pel que fa a l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, ha destacat que “és un goig poder compartir una exposició amb Tortosa de la mà d’algú com Rafel, que és una excel·lent persona” i que “podreu trobar fotografies a nivell professional”.
D’altra banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït la col·laboració de tots els familiars de Rafel Espuny, ja que aquesta exposició “és un esforç col·lectiu de moltíssima gent”. Ha explicat que el fet que es realitzi “és un motiu d’alegria, ja que estàvem acostumats a veure’n dues o tres al forn d’Alejandro”. Ha afegit que “portar aquesta exposició a Tortosa és tot un plaer”. En relació a l’exposició ha volgut explicar que “és una exposició de contrastos: de colors vius i en blanc i negre” i que “compta amb imatges públiques i íntimes, de la gent fa seva la Setmana Santa Tortosina”. Bel ha reconegut que “la Setmana Santa de Tortosa és una mica desconeguda i no s’ha promocionat prou”, però ha recordat que “també forma part de la cultura i de la nostra tradició”.
L’exposició es podrà visitar fins l’1 de maig al Centre d’Interpretació de la Setmana Santa.


Tortosa, Terres de l’Ebre, 10 de març de 2016


Redactat per: Irene López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada